Unga artisten L.U:N.A mixar norska och franska med elektroniska melankoliska beats – första singeln “Anomi” från kommande ep:n släpps idag

20-åriga Chamonix-födda och Bergen-uppväxta L.U:N.A har hunnit med en hel del sedan hon tog sig in på musikscenen för några år sedan. Hon har släppt en rad singlar, blivit belönad med “Ukas Urørt”-priset av NRK P3, agerat förband till några av Norges största akter och headlineat Girl Interrupted-festivalen. I höst är hon aktuell med sin debut-ep. Första singeln “Anomi” släpps idag, och i ett flow av mörka texter, peppiga beats med en laid-back sång ger hon oss en låt från hennes inre melankoliska känslovärld. 

Lyssna på Anomi här: https://soundcloud.com/petroleumrecords/luna-anomi/s-UDf77ZjTJ4A

– Anomi handlar om symtomen jag känner av när jag får en panikattack. Andnöden, pulsen som går upp, yrsel, och så vidare. Symtomen följer med i hela låten och visar hur de tog mig till en mörk plats. Låten handlar om hur allt detta tog över mitt liv för en stund. Ljudbilden och texten fullföljer känslan exakt så som jag föreställde mig det, säger L.U:N.A.

L.U:N.A har en drömsk, trollbindande och originell röst, och ett artistskap och ett sound som är i ständig utveckling. Tidigare låtar har lutat åt hiphop-hållet medan den nya ep:n snarare präglas av electro-pop med inslag av r’n’b och indie-pop. Med en viskande och självsäker stämma som blandar norska och franska i en unik och nydanande mix berättar L.U:N.A om sitt komplicerade inre mörker. 

L.U:N.A på Spotify: https://open.spotify.com/artist/69m0BPeWJi5xH4BDvcyewk


L.U:N.A på instagram: https://www.instagram.com/lunaoffisiell/

L.U:N.A gick snabbt från att skriva texter i sitt sovrum till att bli en av de mest eftersökta artisterna från Bergen i Norge. Musiken har alltid varit viktig för henne, och hon försökte sig på en professionell karriär som sångerska 2017, när hennes äldre bror Leovik “Leo” – som idag är hennes producent och manager – skickade henne några tyngre elektroniska-beats. 

Hon är uppväxt i Chamonix i Frankrike men bor i Bergen i Norge och det är oftast platser hon har varit nära och händelser runt omkring henne som ger henne inspiration i musikskapandet. 

Ep:n “Mon Anomi” ges ut på norska Petroleum Records den 23 oktober i år.

Produktionsuppgifter Anomi:
Artist: L.U:N.A
Text: Mia Roussel 
Producerad av: TRXD, Leo Roussel 
Mixad av:Thomas Haugland
Mastering: George Tanderø

Kontakt
Press
Daniel Pérez Wenger/ILES PR
daniel@iles.se, + 46 73 996 11 46

Mgmt
Kim Paulsen
kim@petroleumrecords.no