VI LETAR EN NY KOMPIS ATT JOBBA MED I VÅR!

Vi söker en person som har ett brinnande intresse för populärkultur och erfarenhet av att jobba i mediebranschen. Kanske någon som nyligen har arbetat som pr-konsult, pressansvarig, projektledare, sociala medier-wiz eller journalist.


ILES PR arbetar huvudsakligen med lanseringar och pr-insatser för film, musik, scenproduktioner, böcker och radioprogram.


Vi vill ha en serviceinriktad och lösningsfokuserad person vid vår sida som kan planera och driva små och stora projekt på egen hand, men också stötta oss andra i mer omfattande uppdrag. 


Vi letar efter en kollega som är operativ, har koll på traditionell media och sociala medier-sfären och kan skriva bra textmaterial. Någon som inte bangar att lyfta på luren en extra gång, ägna en heldag åt att uppdatera listor eller boka om en intervju tre gånger, även om det tar emot.


Vi värdesätter noggrannhet, prestigelöshet, handlingskraft och ansvarstagande högt. 

Du kanske värdesätter roliga uppdrag och ett mysigt kontor i Gamla stan? Eller en uppdragsgivare som vill bidra till vårt gemensamma samhälle efter bästa förmåga, tar klimatkrisen på fullaste allvar och en arbetsplats där vi tar hand om varandra och hjälps åt. 


Fakta men ingen dealbreaker: vi arbetar i system som Mailchimp, Retriever, Cision Point och Wordpress. 


Omfattning: heltid

Anställningsform: vikariat, provanställning 2 månader

Period: start 1 april 2020 till 31 mars 2021, eventuellt med möjlighet till förlängning

Ansökan: maila din ansökan tillsammans med cv och exempel på texter du skrivit till helena@iles.se senast fredag 8 januari 2020. Har du ett lönekrav får du gärna ange det så vi vet om vi befinner oss i samma universum. 


Villkor:

• Flextid mellan 8:00-19:00

• Beordrad övertid ersätts i form av kompensationsledighet. 1 timme övertid ger 1,5 timme komptid. 

• 2 månaders uppsägningstid


Förmåner: 

• 1 friskvårdstimme i veckan

• Ersättning om 600 kr/månaden för omvärldsbevakning 

• Prenumeration digital dagstidning