ANDERS JANSSON
RADIKAL OPTIMIST

Anders Janssons första egna föreställning, “Kom in och stäng dörren”, blev en stor succé med en utsåld Sverigeturné och hyllningar i media. Nu är den populära komikern, känd från “Hipp Hipp” och “Starke Man”, här med uppföljaren – ”Radikal Optimist”. Föreställningen fick ett varmt mottagande både av publik och recensenter. Sydsvenskan skriver att han är “en mästare på att se det komiska i det lilla”, Skånska Dagbladet att han “nästan svämmar över av humoristiska infall” och Expressen menar att Anders Jansson är “genuint rolig”.

Radikal Optimist” är en humorföreställning i högt tempo med berättelser om bland annat Anders Janssons kärlek till tabletter och hans skräckblandade fascination för tänkande teknik. Han inspireras av vardagen och gillar att upphöja den till tio och dra ut den i absurda situationer så att den bildar egna små universum.

"Radikal Optimist” hade premiär i Lund februari 2019 och åkte därefter på två omfattande Sverigeturnéer. Anders Jansson är ute på en sista turnévända våren 2020. 

Kontakt
Ellinor Wannmyr
ellinor (@) iles.se