Paradrätten Live med Sofia Dalén och Kalle Möller

Komikerna Sofia Dalén och Kalle Möller som har underhållit hundratusentals tittare med Paradrätten – gör nu liveföreställningar på Rival i Stockholm våren 2023. Paradrätten Live kommer bjuda på en upplevelse utöver det vanliga med matlagning, dans och roliga samtal tillsammans med nya gäster varje kväll. Idag släpps biljetterna till föreställningarna som har premiär 23 februari.

I en helt unik publikupplevelse flyttar programmet ut från Youtube och upp på scen för att under tre exklusiva kvällar på Rival i Stockholm framföra Paradrätten Live. På scen står en köksö med matvaror och precis som i programmet bjuder Sofia och Kalle intressanta gäster och publiken på ett riktigt matlagnings-inferno med dans, samtidsanalyser, hobby-filosofier och stora portioner humor.

Utöver det bästa från Paradrätten som vi känner den från Youtube - med nya gäster varje gång - så kommer även dans, show och överraskningar vara en del av föreställningen. 

Paradrätten Live har premiär på Rival i Stockholm 23 februari och föreställningen ges även de nästkommande dagarna - 24 och 25 februari. 
 
Paradrätten Live spelas på Rival i Stockholm: 
23 februari kl 19:30
24 februari kl 19:30
25 februari kl 19:30

Biljetter och mer information hos Kahlo:
Biljetterna är släppta 3 oktober och säljs via www.kahlo.se/paradrattenlive

Kontakt:
HELENA ILES
073 980 52 51