Petra Mede "50/50"
Scalateatern

I höst är det premiär på Scalateatern i Stockholm, för den folkkära komikern och skådespelaren Petra Medes nya humorföreställning 50/50 en personlig, skämttät och drastisk soloföreställning om livet som 50+.

Petra Mede är under våren 2022 aktuell som programledare för Let's Dance och quizshowen Hjulet i TV4 samt med nya roman Svindlande stunder i Blackeberg. Samtidigt som den pågående karriären nått nya höjder har Petra hunnit fylla både 50, 51 och 52 – åldrar som visat sig inspirera till grubblerier så till den grad att hon bestämt sig för att förvalta reflektionerna i en ny, egenskriven humorföreställning om att vara 50+.

I föreställningen 50/50 reflekterar Petra Mede kring åldrande och hur hon hanterar sitt vardagsliv fullt av postitlappar, misslyckade matlagningsförsök, Jennifer Anistons Instagram, och en insjunknande rumpa. Med drastisk, personlig och generös humor funderar hon över livets futtigheter och gigantiska frågor för att visa att åldrande är precis så underbart och fasansfullt som man kan tro.

Regi: Anna Granath
50/50 har premiär på Scalateatern den 3 november 2022.

Biljetter
scalateatern.se

Kontakt:
HELENA ILES
073 980 52 51