SE UPP FÖR JÖNSSONLIGAN

SE UPP FÖR JÖNSSONLIGAN, i regi av Tomas Alfredson, blir julens stora svenska biopremiär! Jönssonligan är en av Sveriges mest klassiska filmserier – nu spelad av Henrik Dorsin, Hedda Stiernstedt, David Sundin och Anders “Ankan” Johansson

Julen 2020 får den svenska biopubliken äntligen återförenas med den Jönssonliga som så många av oss kommit att älska. Tomas Alfredsons nya komedi SE UPP FÖR JÖNSSONLIGAN är en kärleksfull homage till de kultförklarade filmerna från 80-talet, med minutiöst planerade kupper, nagelbitande spänning och högklassig underhållning för hela familjen. 

Precis som på Gösta Ekmans tid är det några av Sveriges mest älskade komiker och skådespelare som spelar ligan: Henrik Dorsin axlar manteln som Jönssonligans briljante ledare Charles-Ingvar “Sickan” Jönsson, hans trogna kumpan Vanheden gestaltas av Anders “Ankan” Johansson och den jovialiska Harry spelas av David Sundin. Men som vi alla vet behöver Jönssonligan även en Doris för att verkligen lyckas, och i rollen som henne ser vi Hedda Stiernstedt. 

Kontakt:
HELENA ILES
073 980 52 51