Vulkano
Fantasy vs. Reality

Den fantasiälskande trion sprungen ur Those Dancing Days – Vulkano, är tillbaka med ny musik! 13 oktober släppte de sitt fjärde album Fantasy vs. Reality på eget bolag. Albumet fick fin-fina recensioner av Gaffa som skrev att låten "Unhealable är en av årets bästa låtar", HYMN tyckte albumet var "otroligt bra" och Sydsvenskan golvades och utbrast att "Vulkano (…)  är något av det coolaste Sverige har att erbjuda just nu och de skapar inte bara musik utan hela konceptuella universum".

Albumsläppet följs av spelningar i Stockholm, Göteborg och Växjö. Därefter åker Vulkano iväg som förband på Viagra Boys Europaturné med stop i städer som Berlin, Paris och Milano.

Vulkano består av de lustbejakande och känslosamma barndomsvännerna Lisa Pyk Wirström, Rebecka Rolfart och Cissi Efraimsson. Senast vi hörde från trion var 2017 då de var aktuella med hittiga pop-albumet Peach Punch vars stora hit C'est Bon flitigt snurrade på P3. Och dessförinnan visades Alexandra Dahlströms dokumentärfilm om bandet – All We Have Is Now på bio, Netflix och SVT.

Kontakt:
MOLLY BRUNNER
070 270 70 64